Tietokoneen resurssien käyttö

27. kesäkuuta 2022

ID 200947

Asetukset

Kuvaus

Suorita suositellut toiminnot automaattisesti

Jos valintaruutu ei ole valittuna, Kaspersky Small Office Security toimii interaktiivisessa tilassa. Tämä tarkoittaa, että Kaspersky Small Office Security pyytää sinua päättämään, miten toimia havaittujen objektien ja uhkien kohdalla, jos Kysy käyttäjältä -vaihtoehto on valittu Tiedostojen virustorjunta-, Suojattu selaus-, Sähköpostin virustorjunta-, Järjestelmän tarkkailu- tai Tunkeutumisen esto -asetuksissa.

Jos valintaruutu on valittu, Kaspersky Small Office Security valitsee toiminnon automaattisesti Kaspersky-asiantuntijoiden määrittelemien sääntöjen perusteella.

Poista haitalliset työkalut, mainosohjelmat, automaattivalitsimet ja epäilyttävät paketoijat

Jos valintaruutu on valittuna, Kaspersky Small Office Security poistaa haittaohjelmat, mainosohjelmat, automaattiset numeronvalitsimet ja epäilyttävät pakkaajat automaattisessa suojaustilassa.

Tämä toiminto on käytettävissä, jos Suorita suositellut toiminnot automaattisesti -ruutu on valittuna.

Akun säästäminen

Jos valintaruutu on valittu, energiansäästötila on käytössä. Kaspersky Small Office Security lykkää ajoitettuja tehtäviä. Voit aloittaa skannauksen ja päivittää tehtävät manuaalisesti tarvittaessa.

Keskittymistila

Jos valintaruutu on valittuna, sovellus ei suorita tarkistus- tai päivitystehtäviä tai näytä ilmoituksia, kun pelaat pelejä tai käytät sovelluksia koko näytön tilassa.

Älä häiritse -tila

Jos valintaruutu on valittu, Kaspersky Small Office Security ei näytä tapahtumailmoituksia videopuhelujen ja videoiden katselun aikana.

Viivästytä tietokoneen tarkistustehtäviä, kun prosessori ja levyjärjestelmät ovat raskaan kuormituksen alaisia

Kun Kaspersky Small Office Security suorittaa ajoitettuja tehtäviä, se saattaa kuormittaa suoritin- ja levyjärjestelmiä, mikä heikentää muiden sovellusten suorituskykyä.

Kun valintaruutu on valittuna, Kaspersky Small Office Security keskeyttää ajoitetut tehtävät havaitessaan lisääntyneen kuormituksen ja vapauttaa käyttöjärjestelmän resursseja käyttäjän sovelluksille.

Etsi heikkoja asetuksia käyttöjärjestelmästä

Jos tämä ruutu on valittuna, Kaspersky Small Office Security etsii automaattisesti heikkoja asetuksia käyttöjärjestelmästä.

Käynnistä Kaspersky Small Office Security tietokoneen käynnistyessä (suositus)

Kun valintaruutu on valittu, Kaspersky Small Office Security käynnistetään käyttöjärjestelmän latautumisen jälkeen ja suojaa tietokonetta koko istunnon ajan.

Kun valintaruutua ei ole valittu, Kaspersky Small Office Securityä ei käynnistetä käyttöjärjestelmän latautumisen jälkeen ennen kuin käyttäjä käynnistää sen manuaalisesti. Tietokoneen suojaus on poistettu käytöstä ja käyttäjätiedot voivat altistua uhille.

Ota Kehittynyt tartunnan poisto käyttöön

Jos valintaruutu on valittu, ponnahdusikkuna ilmestyy näyttöön, kun käyttöjärjestelmässä havaitaan haitallista toimintaa. Kaspersky Small Office Security tarjoaa ilmoituksessaan käyttäjälle tietokoneen kehittyneen tartunnanpoiston suorittamista. Kun käyttäjä on hyväksynyt tämän menettelyn, Kaspersky Small Office Security neutraloi uhan. Suoritettuaan kehittyneen tartunnanpoiston Kaspersky Small Office Security käynnistää tietokoneen uudelleen. Kehittynyt tartunnanpoistotekniikka käyttää huomattavasti laskentaresursseja, mikä saattaa hidastaa muita sovelluksia.

Kun sovellus havaitsee aktiivisen virustartunnan, jotkin käyttöjärjestelmän toiminnot eivät ehkä ole saatavilla. Käyttöjärjestelmän toiminnot palaavat käyttöön, kun Kehittynyt tartunnan poisto on valmis ja tietokone on käynnistetty uudelleen.

Ota itsepuolustus käyttöön

Kun tämä valintaruutu on valittuna, Kaspersky Small Office Security estää kiintolevyllä olevien sovellustiedostojen, muistiprosessien ja järjestelmän rekisterin tietojen muuttamisen tai poistamisen.

Salli Kaspersky Small Office Securityn asetusten hallinta etähallintasovelluksilla

Jos tämä valintaruutu on valittuna, luotetut etäjärjestelmänvalvontasovellukset (kuten TeamViewer, LogMeIn Pro ja Remotely Anywhere) voivat muuttaa Kaspersky Small Office Security -asetuksia.

Ei-luotetut etähallintasovellukset eivät voi muuttaa Kaspersky Small Office Security -asetuksia, vaikka valintaruutu olisi valittuna.

Ota ulkoinen palvelun hallinta käyttöön

Jos valintaruutu on valittu, Kaspersky Small Office Security sallii sovelluspalveluiden hallinnan etätietokoneelta. Kun sovelluspalveluja yritetään hallita etänä, Microsoft Windowsin tehtäväpalkissa näkyy ilmoitus sovelluskuvakkeen yläpuolella (ellei käyttäjä ole poistanut ilmoituspalvelua käytöstä).

Ota käyttöön vedoksen kirjoitus

Jos valintaruutu on valittu, Kaspersky Small Office Security kirjoittaa vedoksia, kun se kaatuu.

Jos ruutua ei ole valittu, Kaspersky Small Office Security ei kirjoita vedoksia. Sovellus poistaa myös olemassa olevat vedostiedostot tietokoneen kiintolevyltä.

Ota käyttöön vedos- ja jäljitystiedostojen suojaus

Jos valintaruutu on valittuna, pääsy vedostiedostoihin myönnetään järjestelmänvalvojalle ja paikalliselle järjestelmänvalvojalle sekä käyttäjälle, joka otti vedoskirjoittamisen käyttöön. Vain järjestelmänvalvojat ja paikalliset järjestelmänvalvojat voivat käyttää jäljitystiedostoja.

Jos valintaruutu on tyhjennetty, kuka tahansa käyttäjä voi käyttää vedos- ja jäljitystiedostoja.