Kaspersky Protection -selainlaajennus

27. kesäkuuta 2022

ID 97156

Jotta Kaspersky Small Office Security voi täysin tukea selaimia, Kaspersky Protection -laajennus on asennettava ja otettava käyttöön selaimissa. Kaspersky Protection -laajennus upottaa komentosarjan Suojatussa selaimessa avattuun verkkosivuun. Sovellus käyttää tätä komentosarjaa vuorovaikuttamaan verkkosivun kanssa ja lähettämään tietoja pankeille, joiden sivustot ovat suojattuja Rahasuojaus-komponentilla. Sovellus suojaa lähetettyä tietoa komentosarjalla digitaalista allekirjoitusta käyttäen. Sovellus voi upottaa komentosarjan käyttämättä Kaspersky Protection -laajennusta.

Sovellus allekirjoittaa komentosarjan lähettämän tiedon asennettuja virustorjuntatietokantoja ja Kaspersky Security Network -pyyntöjä käyttäen. Sovellus lähettää pyyntöjä Kaspersky Security Networkiin riippumatta siitä, oletko hyväksynyt Kaspersky Security Networkin lausunnon ehdot.

Kaspersky Protection -laajennuksen avulla voit tehdä selaimella seuraavia toimia:

Yksityisen selauksen hallinta.

Bannerien eston hallinta.

Ilmoittaminen tietojenkalasteluepäilystä.

Ilmoita meille verkkosivuston ongelmasta

Avaa näyttönäppäimistö

Kaspersky Protection -laajennuksen asentaminen Chromium-pohjaiseen Microsoft Edgeen, Mozilla Firefoxiin ja Google Chromeen

Google Chrome- ja Mozilla Firefox -selaimissa Kaspersky Protection -laajennus asennetaan automaattisesti. Kaspersky Small Office Security kehottaa sinua aktivoimaan laajennuksen. Chromium-pohjaisessa Microsoft Edge -selaimessa Kaspersky Protection -laajennus asennetaan myös automaattisesti, mutta sovellus ei kehota sinua aktivoimaan laajennusta. Sinun on itse aktivoitava laajennus.

Yandex Browser -selaintuki

Kun käytetään Yandex Browser -selainta, seuraavat sovelluskomponentit ovat toiminnassa:

• Suojattu selaus
  • URL Advisor
  • Suojattu selaus
  • Verkkohuijausten esto

Yksityinen selaus- ja Bannerien esto -komponentit ovat toiminnassa, mutta niitä ei voi määrittää Yandex Browser -selaimessa.

Internet Explorer -tuki

Kaspersky Small Office Security 8:stä alkaen Kaspersky Protection -laajennus ei enää tue Internet Explorer -selainta. Jos haluat jatkaa Kaspersky Protection -laajennuksen käyttämistä Internet Explorerissa, voit vaihtaa takaisin sovelluksen aiempaan versioon.