Tietoja Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsolin portaalin tilistä

13. elokuuta 2019

ID 101735

Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsolin portaalin tili vaaditaan kirjautumiseen Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsolin portaaliin ja portaalin ja tiettyjen Kaspersky Lab -sovellusten käyttämiseen.

Jos sinulla ei vielä ole Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliportaalin tiliä, voit luoda sen portaalissa tai niiden sovellusten kautta, jotka ovat yhteensopivia portaalin kanssa. Voit myös käyttää tilejä, joita käytetään yhdessä muiden Kaspersky Lab -resurssien kirjautuessasi portaaliin.

Luotaessa Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliportaalin tiliä, sinun on määritettävä toimiva sähköpostiosoite ja asetettava salasana. Salasanan on sisällettävä vähintään 8 merkkiä, yhden numeron, yhden ison ja yhden pienen latinalaisen kirjaimen. Välilyönnit eivät ole sallittuja.

Jos salasana on liian heikko tai yleinen, tiliä ei luoda.

Kun tili on luotu, saat sähköpostiviestin, joka sisältää linkin tilisi aktivoimiseksi.

Aktivoi tilisi käyttämällä sähköpostin linkkiä.