Bannereiden estäminen

13. elokuuta 2019

ID 127257

Bannerien esto estää sivustojen bannerit perustuen tunnettujen bannereiden luetteloon, joka on upotettu Kaspersky Small Office Securityn tietokantoihin. Jos banneri näkyy verkkosivulla vaikka bannerien esto on käytössä, tämä voi tarkoittaa, että banneri ei ole tunnettujen bannerien luettelossa. Voit tämän bannerin näytön manuaalisesti estää.

Jos haluat estää bannerin, sinun täytyy lisätä se estettyjen bannerien luetteloon. Voit tehdä tämän suoraan verkkosivulla tai Kaspersky Small Office Securityn käyttöliittymässä.

Jos banneri on verkkosivustolla, joilla on sallittuja bannereita, et voi estää tämän bannerin näyttämistä.

Bannerin estäminen verkkosivulla:

Bannerin estäminen Kaspersky Small Office Securityn käyttöliittymän kautta