Tietoja bannerien estosta

13. elokuuta 2019

ID 127381

Bannerien esto -komponentti on suunniteltu suojaamaan käyttäjää verkkosivustoilla olevilta bannereilta. Bannerien esto estää bannerien näyttämisen avaamillasi verkkosivuilla ja tiettyjen sovellusten käyttöliittymissä. Bannerien esto estää bannerit tunnettujen bannerien luettelosta, jotka on upotettu Kaspersky Small Office Securityn tietokantoihin. Voit hallita bannerien estoa Kaspersky Small Office Securityn käyttöliittymän kautta tai suoraan selaimessa.

Oletuksena bannerit ovat sallittuja Kaspersky Labin verkkosivustot luettelosta. Tämä luettelo on Kaspersky Labin asiantuntijoiden kokoama ja sisältää Kaspersky Labin sivustot ja sen kumppaneiden sivustot, jotka isännöivät Kaspersky Labin mainoksia. Voit tarkastella tätä luetteloa tai poistaa käytöstä tämän luettelon, jos katsot tarpeelliseksi estää bannerit Kaspersky Labin ja sen kumppaneiden verkkosivuilla.

Tietoja Bannerien eston toiminnasta löydät raporteista.

Bannerien estoon pätevät seuraavat rajoitteet:

• Jos bannerin omaavaa verkkosivua ei voitu määrittää, Kaspersky Small Office Security ei estä tätä banneria eikä näytä sen tietoja.
  • Jos bannerin omaavaa verkkosivu voitiin määrittää mutta ei voitu kohdentaa selaimessa auki olevalle verkkosivulle, Kaspersky Small Office Security estää bannerin tai jättää bannerin esille, riippuen selville saaduista tiedoista. Sovellus näyttää bannerin tiedot, mutta ei sisällytä tietoa selaimessa näkyviin Bannerien eston tilastoihin.
  • Selaimessa näkyvät Bannerien eston tilastot voivat sisältää bannereita, jotka on estetty verkkosivujen edellisellä latauskerralla, kuten aiemmin estettyjä ja uudelleen ladattuja bannereita.
  • Selaimessa näkyvät Bannerien eston tilastot eivät sisällä bannereita, jotka on estetty sivuston latautumisen jälkeen sivun dynaamisessa sisällössä.
  • Kun sovellus asennetaan Kaspersky Small Office Security 2016 Maintenance Release 1:n päälle, seuraavia asetuksia ei voi enää muokata käyttöliittymän kautta, ja ne palautuvat oletusarvoihinsa:
    • Käytä Kaspersky Small Office Securityn banneriluetteloa
    • Yhdistä IP-osoitteet toimialueisiin
    • Käytä estettyjen URL-osoitteiden luetteloa
    • Käytä sallittujen URL-osoitteiden luetteloa

Luettelo joka aiemmin avattiin napsauttamalla Muokkaa estettyjä URL-osoitteita -linkkiä on saatavilla nykyisessä versiossa napsauttamalla Estetyt bannerit -linkkiä. Luettelo joka aiemmin avattiin napsauttamalla Muokkaa sallittuja URL-osoitteita -linkkiä on saatavilla nykyisessä versiossa napsauttamalla Sallitut bannerit -linkkiä.

Toiminto ei ole käytettävissä, jos Kaspersky Small Office Security on asennettu tiedostopalvelimelle.