Tietoja tietokoneen puhdistajasta

13. elokuuta 2019

ID 129396

Kaspersky Small Office Securityä käyttämällä voit etsiä tietokoneeltasi sovelluksia ja selainlaajennuksia, jotka mahdollisesti haluat poistaa. Nämä voivat esimerkiksi olla sovelluksia tai selainlaajennuksia, jotka on asennettu ilman hyväksyntääsi tai sovelluksia tai selainlaajennuksia, joita käytät harvoin.

Kaspersky Small Office Security analysoi säännöllisesti tietokoneellesi asennetut sovellukset ja selainlaajennukset määrittääkseen mahdolliset syyt niiden poistamiseen sekä luokittelee havaitut sovellukset ja selainlaajennukset.

Voit suorittaa asennettujen sovellusten ja selainlaajennusten analyysin manuaalisesti tai määrittää ajoitetun analyysin.

Havaittujen sovellusten ja selainlaajennusten tiedot näytetään Ilmoituskeskus-ikkunassa. Voit tarkastella havaittujen objektien luetteloa ilmoituskeskuksesta.

Sovellukset ja selainlaajennukset, jotka haluat säilyttää, voidaan lisätä poissulkemisten luetteloon. Voit tarkastella ja muokata poissulkemisten luetteloa.

Voit napsauttaa Raportoi häiritsevästä sovelluksesta -linkkiä lähettääksesi Kaspersky Labille tietoa ongelmia aiheuttavista sovelluksista.

Toiminto ei ole käytettävissä, jos Kaspersky Small Office Security on asennettu tiedostopalvelimelle.