Sovelluspäivitysluettelon tarkasteleminen

13. elokuuta 2019

ID 129908

Kaspersky Small Office Security etsii säännöllisin väliajoin tietokoneeseesi asennettujen sovellusten päivityksiä. Tietoja saatavilla olevien sovellusten päivitysten määrästä ja tyypeistä voidaan tarkastella ilmoituskeskuksessa.

Jos haluat katsella luetteloa, joka syntyy sovelluspäivitysten haun perusteella:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Lisätiedot-painiketta ikkunan alaosassa.

Tämä avaa Ilmoituskeskus-ikkunan.

3. Napsauta Suojaus-osiossa Näytä-painiketta rivillä, jolla on viesti käytettävissä olevista sovelluspäivityksistä.

Tämä avaa Ohjelmiston päivitys -ikkunan, jossa on luettelo käytettävissä olevista sovelluspäivityksistä.

4. Jos haluat päivittää kaikki luettelossa näkyvät sovellukset, napsauta Päivitä kaikki -painiketta.
  5. Voit päivittää valikoivasti tietyt sovellukset tekemällä jonkin seuraavista toimista:
    • Napsauta Päivitä-painiketta rivillä, joka sisältää sovelluksen, jonka haluat päivittää.

Käyttäjää kehotetaan lukemaan loppukäyttäjän käyttöoikeussopimus ennen sovelluksen päivittämistä. Loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen ovat saatavilla avattavasta luettelosta Käyttöoikeussopimukset. Loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen kieli vastaa oletuksena sovelluksen käyttöliittymän kieltä. Jos loppukäyttäjän käyttöoikeussopimusta ei ole käytettävissä käyttöliittymän kielellä, EULA-teksti annetaan Kaspersky Small Office Securityn käyttöliittymän kielellä. Kaikissa muissa tapauksissa loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen teksti annetaan englanniksi tai ensimmäisellä käytettävissä olevalla kielellä, jos englanninkielinen teksti ei ole käytettävissä.

• Avaa valikko napsauttamalla Ohjelmiston päivitys -painike avattavassa luettelossa-painiketta ja valitse Älä päivitä tätä sovellusta, jos haluat, ettei Kaspersky Small Office Security näytä enää ilmoituksia valitun sovelluksen saatavilla olevista päivityksistä.

Määritetty verkkosivusto lisätään -poikkeusluetteloon.. Kaspersky Small Office Security lakkaa näyttämästä ilmoituksia tämän sovelluksen uusista päivityksistä.

• Napsauta Ohjelmiston päivitys -painike avattavassa luettelossa-painiketta avataksesi valikon ja valitse Ohita tämä päivitys. jos haluat, että Kaspersky Small Office Security pysäyttää valittua päivitystä koskevat ilmoitukset.

Valitun sovelluksen päivitys siirretään poissulkemisten luetteloon. Kaspersky Small Office Security näyttää ilmoituksia tämän sovelluksen uudesta päivityksestä.

• Napsauta Ohjelmiston päivitys -painike avattavassa luettelossa-painiketta avataksesi valikon ja valitse Avaa toimittajan verkkosivusto, jos haluat ladata ja asentaa päivityksen valitulle sovellukselle manuaalisesti.

Käyttöjärjestelmän oletusselain avaa ohjelmistotoimittajan verkkosivuston. Voit tarkastella päivitystä verkkosivustolla ja ladata sen manuaalisesti.

Ikkunoiden käyttöliittymässä, Ohjelmiston päivityksessä ja Käyttäjän käyttöoikeussopimuksen tarkastelussa voi olla eroja riippuen kielestä, jolle Kaspersky Small Office Security on lokalisoitu.