Sovellusta koskevien tietojen muut lähteet

13. elokuuta 2019

ID 131689

Kaspersky Small Office Security -sivu Kaspersky Labin verkkosivustossa

Kaspersky Small Office Security -sivulla voit tarkastella yleistietoa sovelluksesta, sen toiminnoista ja ominaisuuksista.

Kaspersky Small Office Security -sivulla on linkki eStore-verkkokauppaan. Sen kautta voit ostaa sovelluksen tai uusia sen käyttöoikeuden.

Kaspersky Small Office Security -sivu tietokannassa

Tietokanta on teknisen tuen verkkosivuston osio.

Kaspersky Small Office Security -sivulta tietokannassa voit lukea hyödyllistä tietoa sisältäviä artikkeleita, suosituksia ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen sovelluksen ostamiseen, asennukseen ja käyttöön.

Tietokannan artikkeleissa voi olla vastauksia kysymyksiin, jotka liittyvät sekä Kaspersky Small Office Securityyn että muihin Kaspersky Lab -sovelluksiin. Tietokannan artikkeleissa voi olla myös teknisen tuen uutisia.

Keskusteleminen Kaspersky Lab -sovelluksista yhteisössä

Jos kysymykseesi ei tarvita vastausta välittömästi, voit keskustella siitä Kaspersky Labin asiantuntijoiden sekä muiden käyttäjien kanssa yhteisössämme.

Yhteisössä voit tarkastella nykyisiä aiheita, jättää kommenttisi tai luoda uusia aiheita.