Suositeltavat asetukset

13. elokuuta 2019

ID 139728

Tässä vaiheessa voit tarkastella ja määrittää Kaspersky Small Office Securityn asetuksia, joiden käyttöönottoa Kaspersky Labin asiantuntijat suosittelevat ennen sovelluksen käytön aloittamista.

Suositeltavien asetusten määrittäminen:

1. Valitse asetukset, jotka haluat ottaa käyttöön tai pois käytöstä:
    • Jos lataat ja asennat sovelluksia usein Internetistä, pidä Ota käyttöön ilmoitusten esto asentamalla vain haluttu ohjelmisto ja estämällä lisäasennukset -ruutu valittuna. Tämä auttaa estämään ylimääräisten sovellusten asennuksia.
    • Jätä Poista haitalliset työkalut, automaattivalitsimet ja epäilyttävät paketoijat -valintaruutu valituksi, jos haluat sovelluksen poistavan nämä objektit.
    • Jos asennat usein uusia sovelluksia, jätä Havaitse muita ohjelmistoja, joita rikolliset voivat käyttää tietokoneesi tai henkilökohtaisten tietojesi vahingoittamiseen -valintaruutu valituksi. Tämä auttaa sinua havaitsemaan sovellukset, joita voidaan käyttää tietokoneesi tai tietojesi vahingoittamiseen.

Jos et halua ottaa käyttöön Kaspersky Labin suositeltuja asetuksia, tyhjennä niitä vastaavat ruudut.

2. Napsauta Käytä-painiketta.