Objektiluokkien valitseminen analyysia varten

13. elokuuta 2019

ID 152477

Analyysin aikana havaittujen objektien luokkien valitseminen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Valitse Suojaus ikkunan vasemmassa laidassa olevassa valikossa.
  4. Valitse Suojaus-osiossa ikkunan oikeassa laidassa Sovellusten manageri.

Sovellusten managerin asetukset -ikkuna avautuu.

5. Napsauta Valitse objektiluokat -linkkiä avataksesi Objektiluokat-ikkunan.
  6. Toimi seuraavasti:
    • Suorita asennettujen sovellusten analyysi valitsemalla Sovellukset-valintaruutu.
    • Suorita asennettujen selainlaajennusten analyysi valitsemalla Selainlaajennukset-valintaruutu.
  7. Valitse etsittävien ja mahdollisesti poistettavien sovellusten ja selainlaajennusten luokat. Tee tämä valitsemalla valittuja luokkia vastapäätä olevat valintaruudut.
  8. Napsauta Tallenna-painiketta.