Verkkosivuston avaaminen nopeasti suojatussa selaimessa

13. elokuuta 2019

ID 158739

Voit avata verkkosivuston nopeasti suojatussa selaimessa sovelluskuvakkeen pikavalikon kautta ilmoitusalueella tai sovelluskuvakkeen pikavalikosta tehtäväpalkissa.

Verkkosivuston avaaminen suojatussa selaimessa:

1. Tee jokin seuraavista:
    • Valitse Rahasuojaus: avaa verkkosivusto tehtäväpalkin sovelluskuvakkeen pikavalikosta.
    • Avaa tehtäväpalkin sovelluskuvakkeen pikavalikko
  2. Valitse tietty sivusto.

Valittu sivusto avataan suojatussa selaimessa.

Pikavalikko näyttää kaksi useimmin suojatussa selaimessa avattua sivustoa sekä kolme sivustoa, jotka olet avannut viimeksi suojatussa selaimessa.