Sovelluksen asentaminen

13. elokuuta 2019

ID 43538

Kaspersky Small Office Security asennetaan tietokoneeseesi interaktiivisessa tilassa ohjatun asennustoiminnon avulla.

Asennus tiedostopalvelimelle tai henkilökohtaiselle tietokoneelle tehdään samasta asennuspaketista.

Ohjattu toiminto koostuu ikkunoista (vaiheista), joissa liikutaan painikkeilla Takaisin ja Seuraava. Voit sulkea ohjatun toiminnon valmistumisen jälkeen napsauttamalla Valmis-painiketta. Voit pysäyttää ohjatun toiminnon missä tahansa asennusvaiheessa sulkemalla ohjatun toiminnon ikkunan.

Ohjatun asennustoiminnon vaiheiden määrä ja järjestys riippuvat alueesta, jossa sovellus asennetaan. Jos asennat sovelluksen Euroopan unionin alueella, ohjattu asennustoiminto tarjoaa mahdollisuuden hyväksyä lisäsopimuksia henkilökohtaisten tietojesi käsittelyyn liittyen.

Jos sovelluksen on tarkoitus suojata useampaa kuin yhtä tietokonetta (tietokoneiden enimmäismäärä määräytyy käyttäjän käyttöoikeussopimuksen ehtojen mukaisesti), se on asennettava identtisesti jokaiselle tietokoneelle.

Voit asentaa Kaspersky Small Office Securityn tietokoneellesi seuraavasti,

Suorita asennus-CD:llä oleva tiedosto, jonka pääte on .exe.

Tämän jälkeen sovellus asennetaan tavanomaisen ohjatun asennustoiminnon avulla.

Tietyillä alueilla asennus-CD ei sisällä sovelluksen asennuspakettia. Asennus-CD sisältää vain automaattisen suoritustiedoston. Kun tämä tiedosto suoritetaan, sovelluksen latausikkuna avautuu.

Sovelluksen asennus käyttämällä automaattista käynnistystiedostoa

Voit asentaa Kaspersky Small Office Securityn myös käyttämällä Internetistä ladattua jakelupakettia. Tässä tapauksessa ohjattu asennustoiminto näyttää useita lisäasennusvaiheita joillekin kielivaihtoehdoille.

Sovelluksen mukana asennetaan selainlaajennukset, joilla varmistetaan Internetin turvallinen selailu.

Tässä Ohje-osiossa

Sovelluksen uudemman version löytäminen

Sovelluksen asennuksen aloittaminen

Tietoja loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksesta

Kaspersky Security Network (KSN) -tiedonkeruulauseke

Sovelluksen asennus

Suositeltavat asetukset

Asennuksen viimeistely

Sovelluksen aktivointi

Käyttöoikeuden rekisteröinti

Aktivoinnin viimeistely