Tietojen tallennus myöhempää käyttöä varten

13. elokuuta 2019

ID 43540

Tässä vaiheessa voit määrittää, mitkä sovelluksen käyttämät tiedot haluat säilyttää myöhempää käyttöä varten sovelluksen seuraavan asennuksen aikana (esim. asennettaessa sovelluksen uudempaa versiota).

Voit tallentaa seuraavat tiedot:

• Käyttöoikeustiedot – tietoja, jotka poistavat uuden sovelluksen aktivointitarpeen ja antavat sinun käyttää sovellusta nykyisen käyttöoikeuden ajan, ellei käyttöoikeus vanhene ennen kuin aloitat asennuksen.
  • Karanteenissa olevat tiedostot – sovelluksen tarkistamat ja karanteeniin asettamat tiedostot.

Karanteeniin asetetut tiedostot eivät enää ole käytettävissä sen jälkeen, kun Kaspersky Small Office Security on poistettu tietokoneelta. Kaspersky Small Office Security tulee olla asennettuna, jotta voit suorittaa toimenpiteitä näille tiedostoille.

• Sovelluksen käyttöasetukset – asetusten määrityksen yhteydessä valitut sovelluksen asetusarvot.

Voit myös viedä suojausasetukset komentokehotteesta seuraavalla komennolla: avp.com EXPORT <tiedostonimi>.

• iChecker-tiedot ovat tiedostoja, jotka sisältävät tietoja objekteista, jotka on jo tarkistettu käyttäen iChecker-teknologiaa.
  • Roskapostin eston tietokannat ovat tietokantoja, jotka sisältävät esimerkkejä käyttäjän lisäämistä roskaposteista.
  • Tietojen salaus viittaa tietoihin, joita säilytetään turvasäilössä.