Sovelluksen uudemman version löytäminen

13. elokuuta 2019

ID 43544

Ennen asennusta asennusohjelma tarkistaa Kaspersky Labin päivityspalvelimilta, onko Kaspersky Small Office Securityn uudempi versio saatavana.

Jos ohjattu asennustoiminto ei löydä uudempaa versiota sovelluksesta Kaspersky Labin päivityspalvelimilta, se aloittaa nykyisen version asennuksen.

Jos ohjattu toiminto löytää Kaspersky Labin päivityspalvelimilta uudemman version Kaspersky Small Office Securitysta, se ehdottaa uuden version lataamista ja asennusta tietokoneellesi. Suosittelemme asentamaan sovelluksen uuden version, sillä uudemmissa versioissa on enemmän parannuksia, jotka varmistavat tietokoneesi luotettavamman suojauksen. Jos estät uuden version asennuksen, ohjattu toiminto alkaa asentaa sovelluksen nykyistä versiota. Jos hyväksyt sovelluksen uuden version asennuksen, ohjattu asennustoiminto kopioi asennuspaketin tiedostot tietokoneellesi ja aloittaa uuden version asennuksen.