Sovelluksen aktivointi

13. elokuuta 2019

ID 43545

Sovelluksen ohjattu aktivointitoiminto käynnistetään Kaspersky Small Office Securityn ensimmäisen käynnistyksen yhteydessä.

Käyttöoikeuksien hallinta ja yhdistettyjen laitteiden suojaus etäyhteydellä on käytettävissä, kun olet luonut tilin organisaation hallinnoijan tai pääkäyttäjän tilillä Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsolin portaalissa. Kun olet luonut tilin, rekisteröi Kaspersky Small Office Security -käyttöoikeus Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliportaalissa.

Aktivointi on prosessi, jossa sovelluksen täysi toiminnallisuus otetaan käyttöön tietyksi ajaksi.

Kaspersky Small Office Securityn aktivointiin tarjotaan seuraavat vaihtoehdot:

• Aktivoi sovellus. Valitse tämä vaihtoehto ja anna aktivointikoodi, jos olet ostanut sovelluksen käyttöoikeuden.
  • Aktivoi sovelluksen kokeiluversio. Valitse tämä aktivointivaihtoehto, jos haluat asentaa sovelluksen kokeiluversion ennen kuin teet päätöksen käyttöoikeuden ostamisesta. Voit käyttää sovellusta ja kaikkia sen ominaisuuksia lyhyen kokeilujakson ajan. Kun kokeiluversion käyttöoikeus päättyy, sovelluksen kokeiluversiota ei ole mahdollista aktivoida uudelleen.

Internet-yhteys tarvitaan sovelluksen aktivointiin.

Rekisteröityminen Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsolin portaaliin voi olla tarpeen sovelluksen aktivoinnin aikana.