Käyttöoikeuden rekisteröinti

13. elokuuta 2019

ID 43547

Tämä vaihe ei ole valittavissa Kaspersky Small Office Securityn kaikissa versioissa.

Jotta voit hallita käyttöoikeuksia ja suojata yhdistettyjä laitteita, rekisteröi Kaspersky Small Office Security -käyttöoikeutesi Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsolin portaalissa organisaation hallinnoijan tai pääkäyttäjän tilillä. Tätä tiliä käytetään Kaspersky Small Office Securityn asentamiseksi organisaation työntekijöiden tietokoneille ja mobiililaitteille sekä kaikkien laitteiden suojauksen hallinnoimiseksi etäyhteydellä.