Sovelluksen asennus

13. elokuuta 2019

ID 43556

Joissakin Kaspersky Small Office Securityn tilauksiin perustuvissa jakeluversioissa on annettava palveluntarjoajalta saatu salasana ennen asennusta.

Sovelluksen asennus käynnistyy, kun olet syöttänyt salasanan.

Sovelluksen asentaminen vie jonkin aikaa. Odota, kunnes asennus on valmis.

Kun asennus on valmis, ohjattu toiminto siirtyy automaattisesti seuraavaan vaiheeseen.

Tarkistukset sovelluksen asennuksen aikana

Kaspersky Small Office Security suorittaa joitakin tarkistuksia asennuksen aikana. Nämä tarkistukset saattavat havaita seuraavia ongelmia:

• Käyttöjärjestelmä ei vastaa ohjelmistovaatimuksia. Asennuksen aikana ohjattu toiminto tarkistaa, että seuraavat ehdot täyttyvät:
    • Täyttävätkö käyttöjärjestelmä ja Service Pack ohjelmistovaatimukset
    • Että kaikki tarvittavat sovellukset ovat käytettävissä
    • Että vapaa levytila riittää asennukseen
    • Että sovelluksen asentavalla käyttäjällä on järjestelmänvalvojan valtuudet

Jos jokin edellä luetelluista vaatimuksista ei täyty, ohjattu toiminto näyttää asianmukaisen huomautuksen.

• Yhteensopimattomia sovelluksia tietokoneessa. Jos epäyhteensopivia sovelluksia havaitaan, ne esitetään luettelona ja sinulle tarjotaan mahdollisuus poistaa ne. Suosittelemme poistamaan manuaalisesti kaikki sovellukset, joita Kaspersky Small Office Security ei pysty poistamaan automaattisesti. Epäyhteensopivien sovellusten poistamisen jälkeen käyttöjärjestelmä on käynnistettävä uudelleen. Tämän jälkeen Kaspersky Small Office Securityn asennusta jatketaan automaattisesti.
  • Haitallisia ohjelmia tietokoneessa. Jos tietokoneelta havaitaan virustorjunnan asentamista haittaavia ohjelmia, ohjattu toiminto kehottaa sinua lataamaan Kaspersky Virus Removal Toolin, tartuntojen neutralointiin tarkoitetun erikoistyökalun.

Jos sallit apuohjelman asentamisen, ohjattu asennustoiminto lataa sen automaattisesti Kasperskyn palvelimista. Apuohjelma asennetaan tämän jälkeen automaattisesti. Jos ohjattu toiminto ei pysty lataamaan apuohjelmaa, sinua kehotetaan lataamaan se itse napsauttamalla annettua linkkiä.

Kaspersky Password Managerin asentaminen

Ennen asennuksen suorittamista Kaspersky Small Office Security pyytää sinua asentamaan myös Kaspersky Password Managerin salasanojen suojaamiseksi. Kaspersky Password Managerin asennusta voidaan jatkaa, kun Kaspersky Small Office Securityn asennus on suoritettu. Erillistä ilmoitusta ei anneta Kaspersky Password Managerin asennuksen suorittamisesta.