Tietoja käyttöoikeudesta

13. elokuuta 2019

ID 70647

Käyttöoikeus on aikarajoitteinen oikeus käyttää sovellusta, ja se myönnetään käyttöoikeussopimuksen puitteissa. Käyttöoikeus on yhteydessä uniikkiin koodiin, joka sinulla on Kaspersky Small Office Security -kopiosi aktivointia varten.

Voimassaoleva käyttöoikeus antaa sinulle luvan käyttää seuraavia palveluja:

• Oikeus käyttää sovellusta yhdellä tai useammalla laitteella

Sallittu käytettävien laitteiden lukumäärä on määritetty käyttöoikeussopimuksessa.

• Kaspersky Labin teknisen tuen tarjoama apu
  • Muut Kaspersky Labin tai sen kumppaneiden tarjoamat palvelut käyttöoikeuden voimassaolojakson aikana

Sovellusten hallinta edellyttää käyttöoikeuden hankintaa sovelluksen käyttöä varten.

Käyttöoikeusjakso on rajattu. Kun käyttöoikeus vanhenee, sovellus jatkaa toimintaa, mutta rajoitetuin toiminnoin (et voi esimerkiksi päivittää tietokantoja ja sovellusmoduuleja tai käyttää Kaspersky Security Networkia). Voit edelleen hyödyntää kaikkia sovelluskomponentteja ja suorittaa tarkistuksia virusten ja muiden haittaohjelmien varalta, mutta vain ennen käyttöoikeuden vanhenemista asennettuilla tietokannoilla. Jotta voit jatkaa Kaspersky Small Office Securityn kaikkien toimintojen käyttöä, sinun on uusittava käyttöoikeus.

Suosittelemme uusimaan käyttöoikeuden ennen sen vanhenemista, jotta varmistetaan tietokoneen paras mahdollinen suojaus kaikkia turvauhkia vastaan.

Voit hankkia Kaspersky Small Office Securityn ilmaisen kokeiluversion ennen käyttöoikeuden ostamista. Kaspersky Small Office Securityn kokeiluversio on käytettävissä lyhyen kokeilujakson ajan. Kun kokeilujakso on umpeutunut, Kaspersky Small Office Securityn kaikki ominaisuudet kytkeytyvät pois käytöstä. Jos haluat jatkaa sovelluksen käyttöä, sinun on ostettava käyttöoikeus.

Kaspersky Small Office Security -käyttöoikeus oikeuttaa sinut käyttämään seuraavia sovelluksia:

• Kaspersky Small Office Security 5 Henkilökohtainen tietokone
  • Kaspersky Small Office Security 5 Tiedostopalvelin
  • Kaspersky Internet Security for Mac
  • Kaspersky Internet Security for Android
  • Kaspersky Password Manager

Saat pääsyn myös Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliin laitteiden suojauksen hallinnoimiseksi.