Rahatapahtumien ja verkko-ostosten suojaaminen

13. elokuuta 2019

ID 70744

Tässä osassa kerrotaan, miten voit suojata taloudelliset tapahtumasi ja ostoksesi verkossa Kaspersky Small Office Securityllä.

Toiminto ei ole käytettävissä, jos Kaspersky Small Office Security on asennettu tiedostopalvelimelle.

Tässä Ohje-osiossa

Tietoja taloudellisten tapahtumien ja online-ostoksien suojaamisesta

Rahasuojauksen asetusten määrittäminen

Rahasuojauksen määrittäminen määrätylle verkkosivustolle

Verkkosivuston avaaminen nopeasti suojatussa selaimessa

Palautteen lähettäminen Rahasuojauksesta

Kaspersky Protection -laajennuksen automaattisen aktivoinnin ottaminen käyttöön

Tietoja suojauksesta käyttämällä laitteiston virtualisointia

Suojauksen ottaminen käyttöön käyttämällä laitteiston virtualisointia

Kaspersky Password Managerin käynnistäminen