Datatiedostojen lähettäminen

13. elokuuta 2019

ID 71115

Valmiit jälkitiedostot ja järjestelmän tila -raportti tulee lähettää Kaspersky Labin teknisen tuen asiantuntijoille.

Tiedostojen lataamiseksi teknisen tuen palvelimeen tarvitaan pyynnön numero. Tämä numero on saatavilla Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliportaalista, kun lähettämäsi pyyntö on aktiivinen.

Voit ladata datatiedostoja teknisen tuen palvelimeen seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Tuki-painike-painiketta ikkunan alaosassa.

Kaspersky Labin tekninen tuki -ikkuna avautuu.

3. Avaa Tukityökalut-ikkuna napsauttamalla Tukityökalut-linkkiä.
  4. Napsauta avautuvassa ikkunassa Lähetä raportti tekniseen tukeen -linkkiä avataksesi Lähetä raportti -ikkunan.
  5. Valitse valintaruudut niiden tietojen vieressä, jotka haluat lähettää tekniseen tukipalveluun.
  6. Anna numero, jonka tekninen tuki antoi pyynnöllesi.
  7. Napsauta Lähetä raportti -painiketta.

Valitut datatiedostot pakataan ja lähetetään teknisen tuen palvelimeen.

Jos et voinut lähettää tiedostoja jostain syystä, datatiedostot voidaan tallentaa tietokoneellesi ja lähettää myöhemmin Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliportaalista.

Voit tallentaa datatiedostoja levylle seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Tuki-painike-painiketta ikkunan alaosassa.

Kaspersky Labin tekninen tuki -ikkuna avautuu.

3. Napsauta avautuvassa ikkunassa Tukityökalut-linkkiä, jolloin Tukityökalut-ikkuna avautuu.
  4. Napsauta avautuvassa ikkunassa Lähetä raportti tekniseen tukeen -linkkiä avataksesi Lähetä raportti -ikkunan.
  5. Valitse levylle tallennettavan datan tyypit:
    • Käyttöjärjestelmän tiedot. Valitse tämä valintaruutu, jos haluat tallentaa tietoja tietokoneesi käyttöjärjestelmästä levylle.
    • Analyysia varten vastaanotetut tiedot. Valitse tämä valintaruutu, jos haluat tallentaa sovelluksien toiminnan jälkiä sisältäviä jälkitiedostoja levylle. Napsauta <tiedostojen määrä>, <tietomäärä> -linkkiä, jolloin Analyysia varten vastaanotetut tiedot -ikkuna avautuu. Valitse tallennettavia jälkitiedostoja vastapäätä olevat ruudut.
  6. Napsauta Tallenna raportti tietokoneelle -linkkiä avataksesi ikkunan, jossa voit tallentaa datatiedostoja sisältävän arkiston.
  7. Määritä arkiston nimi ja vahvista tallennus.

Luotu arkisto voidaan lähettää tekniseen tukeen Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliportaalista.