Wi-Fi-verkoissa olevia heikkouksia koskevien ilmoitusten määrittäminen

13. elokuuta 2019

ID 81791

Kun olet muodostanut yhteyden Wi-Fi-verkkoon, luottamukselliset tietosi voidaan varastaa jos verkko on suojattu huonosti. Kaspersky Small Office Security tarkistaa Wi-Fi-verkon aina kun yhdistät verkkoon. Jos Wi-Fi-verkko ei ole turvallinen (esimerkiksi käytössä on altis salausprotokolla tai Wi-Fi-verkon nimi (SSID) on erittäin yleinen), sovellus ilmoittaa että olet yhdistämässä turvattomaan Wi-Fi-verkkoon. Napsauttamalla ilmoitusikkunan linkkiä saat tietää, miten voit käyttää Wi-Fi-verkkoa turvallisesti.

Jos haluat määrittää Wi-Fi-verkkojen heikkousilmoitukset, toimi seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Valitse ikkunan vasemmassa reunassa oleva Suojaus-osio.
  4. Valitse Suojaus-osion oikeasta reunasta Palomuuri-komponentti.

Näyttöön tulevat Palomuuri-komponentin asetukset.

5. Valitse Ilmoita Wi-Fi-verkkojen heikkouksista jos haluat vastaanottaa ilmoituksia kun muodostat yhteyttä haavoittuviin Wi-Fi-verkkoihin. Poista valinta ruudusta, jos et halua nähdä ilmoituksia. Tätä valintaruutua voi käyttää, mikäli Kaspersky Secure Connectionia ei ole asennettu tietokoneelle.
  6. Jos Ilmoita Wi-Fi-verkkojen heikkouksista -valintaruutu on valittuna, voit muokata ilmoitusten näyttämistä koskevia lisäasetuksia:
    • Valitsemalla Estä suojaamattoman salasanan välittäminen Internetissä ja anna siitä varoitus -valintaruudun voit estää salasanojen lähettämisen salaamattomana tietona täyttäessäsi Internet-lomakkeiden Salasana-kenttiä.
    • Napsauttamalla Nollaa piilotetut ilmoitukset -linkkiä voit palauttaa salaamattomien salasanojen lähettämistä koskevat ilmoitukset oletusarvoihinsa. Jos olet aiemmin estänyt ilmoitukset salasanojen lähettämisestä salaamattomassa muodossa, ilmoitusten näyttäminen jatkuu.

Toiminto ei ole käytettävissä, jos Kaspersky Small Office Security on asennettu tiedostopalvelimelle.