Sovelluksen asetusten ottaminen käyttöön toisella tietokoneella

13. elokuuta 2019

ID 82867

Kun olet määrittänyt sovelluksen, voit soveltaa sen asetuksia toiselle tietokoneelle asennettuun Kaspersky Small Office Securityn kopioon. Näin sovellus käyttää identtisiä asetuksia molemmilla tietokoneilla.

Sovelluksen asetukset tallennetaan määritystiedostoon, jonka voit siirtää toiselle tietokoneelle.

Kaspersky Small Office Security asetuksien siirtämisessä toiselle tietokoneelle on kolme vaihetta:

1. Tallenna sovelluksen asetukset määritystiedostoon.
  2. Siirrä määritystiedosto toiselle tietokoneelle (esimerkiksi sähköpostitse tai siirrettävää asemaa käyttämällä).
  3. Tuo määritystiedostossa olevat asetukset sovelluksen toiselle tietokoneelle asennettuun kopioon.

Sovellusasetusten vienti

Sovellusasetusten tuonti