Käyttöoikeuden uusiminen

13. elokuuta 2019

ID 84321

Käyttöoikeus on mahdollista uusia. Voit tehdä sen antamalla uuden aktivointikoodin ennen nykyisen käyttöoikeuden vanhenemista. Kun nykyinen käyttöoikeus vanhenee, Kaspersky Small Office Security aktivoidaan automaattisesti ylimääräisellä aktivointikoodilla.

Ylimääräisen aktivointikoodin määrittäminen käyttöoikeuden automaattista uusimista varten:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa sijaitsevaa Käyttöoikeus: N päivää jäljellä -linkkiä, jolloin Käyttöoikeudet-ikkuna avautuu.
  3. Napsauta avautuvan ikkunan Uusi aktivointikoodi -osiossa Syötä aktivointikoodi -painiketta.
  4. Kirjoita aktivointikoodi oikeisiin kenttiin ja napsauta Lisää-painiketta.

Sitten Kaspersky Small Office Security lähettää tiedot Kaspersky Labin aktivointipalvelimelle varmennusta varten. Kun käyttöoikeus vanhentuu, aktivointipalvelin tarkistaa tiedot uudelleen, kun sovellusta yritetään aktivoida ensimmäisen kerran uudella aktivointikoodilla.

5. Napsauta Valmis-painiketta.

Uusi aktivointikoodi näkyy Käyttöoikeudet-ikkunassa.

Sovellus aktivoidaan automaattisesti uudella aktivointikoodilla, kun käyttöoikeus vanhenee. Voit myös aktivoida sovelluksen uudella aktivointikoodilla manuaalisesti napsauttamalla Aktivoi nyt -painiketta. Tämä painike on käytettävissä, jos sovellusta ei ole aktivoitu automaattisesti. Tämä painike tulee käytettäväksi vasta, kun käyttöoikeus vanhenee.

Jos määrittämääsi uutta aktivointikoodia on jo käytetty tällä tai toisella tietokoneella, käyttöoikeuden uusimisen osalta aktivointipäiväksi merkitään päivämäärä, jolloin sovellus aktivoitiin kyseisellä koodilla ensimmäisen kerran.