Tietoja verkkotaltiosta

13. elokuuta 2019

ID 84772

Kaspersky Small Office Securityn avulla voit tallentaa varmuuskopioita tiedoistasi verkkotaltioon etäpalvelimelle Dropbox-palvelun kautta.

Verkkotaltion käyttö:

• Varmista, että tietokone on yhdistetty Internetiin.
  • Luo tili verkkotaltion palveluntarjoajan verkkosivustossa.
  • Aktivoi verkkotaltio.

Voit varmuuskopioida tietoja kaikilta Kaspersky Small Office Securityn sisältäviltä laitteiltasi yhdelle ja samalle Dropbox-tilille, etkä näin ollen tarvitse useita eri verkkotaltioita.

Verkkotaltion koon määrittää verkkotaltiopalvelujen tarjoaja, Dropbox-verkkopalvelu. Katso lisätietoja palveluehdoista Dropbox-verkkosivustolta.