Kaspersky Password Managerin käynnistäminen

13. elokuuta 2019

ID 84839

Kaspersky Password Manager on suunniteltu säilyttämään salasanojasi turvallisesti ja synkronoimaan ne käyttämilläsi laitteilla. Kaspersky Password Manager asennetaan Kaspersky Small Office Securitystä erikseen.

Asennuksen jälkeen voit käynnistää Kaspersky Password Managerin Käynnistä-valikosta (Microsoft Windows 7 ja Microsoft Windows 10), aloitusnäytöstä (Microsoft Windows 8 tai Microsoft Windows 8.1) tai Kaspersky Small Office Security -ikkunasta.

Jos Kaspersky Small Office Security on asennettu tiedostopalvelimelle, et voi asentaa ja käynnistää Kaspersky Password Manageria.

Kaspersky Password Managerin käynnistäminen Kaspersky Small Office Security -ikkunasta

Kaspersky Password Managerin lataaminen ja asentaminen

Voit lukea ohjeita Kaspersky Password Managerin käyttöön Kaspersky Password Managerin ohjeesta.

Kaspersky Password Manager ei ole välttämättä saatavilla joka alueella. Jos olet asentanut aiemmin Kaspersky Password Managerin, suosittelemme että tallennat salasanasi ennen siirtymistä Kaspersky Small Office Security 6:een.