Tietokoneen yhdistäminen Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliportaaliin

13. elokuuta 2019

ID 85311

Tietokoneen yhdistäminen Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliportaaliin.

1. Asenna Kaspersky Small Office Security tietokoneelle, jonka suojausta haluat hallinnoida.
  2. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  3. Napsauta Hallintakonsoli-painiketta.
  4. Napsauta Hallintakonsoli-ikkunassa Yhdistä tietokone portaaliin -painiketta.
  5. Syötä pääkäyttäjän salasana Salasanasuojaus-ikkunaan. Tämä vaihe esitetään, jos sovellusten hallinnan käytön suojaus on käytössä.
  6. Tee jokin seuraavista toiminnoista Yhdistä Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliin -ikkunassa:
    • Jos olet jo rekisteröinyt pääkäyttäjätilin Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliportaalissa, täytä yhteyslomakkeen kentät ja muodosta yhteys Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliportaaliin.
    • Jos et ole vielä rekisteröinyt tiliä Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliportaalissa, napsauta Rekisteröi pääkäyttäjätili -painiketta ja suorita rekisteröinti avautuvassa Luo pääkäyttäjätili -ikkunassa.

Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliportaali avautuu oletuksena selainikkunaan siten, että Laitteet-osio näytetään. Voit nyt etähallita tämän tietokoneen suojausta Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliportaalin kautta.