Tietoja palvelun datatiedostojen sisällöstä ja tallennuksesta

13. elokuuta 2019

ID 86654

Jälkitiedostot ovat vedostiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneelle salaamattomassa muodossa seitsemän päivän ajaksi siitä kun tietojen kirjaaminen lokiin on poistettu käytöstä. Jälki- ja vedostiedostot poistetaan pysyvästi seitsemän päivän jälkeen.

Jälkitiedostot tallennetaan kansioon ProgramData\Kaspersky Lab.

Jälkitiedostojen nimien muoto on seuraavanlainen: KAV<versionumero_päiväysXX.XX_aikaXX.XX_pidXXX.><jälkitiedoston tyyppi>.log.

Jälkitiedostot saattavat sisältää luottamuksellista tietoa. Voit tarkastella jälkitiedoston sisältöä avaamalla sen tekstieditorissa (esim. Muistio).