Näyttönäppäimistön kuvakkeen näkyvyysasetuksien määrittäminen

13. elokuuta 2019

ID 90458

Voit määrittää näyttönäppäimistön pikakäynnistyskuvakkeen näkyvyyden verkkosivustojen syötekentissä seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Näyttöön avautuvassa Lisäasetukset-osiossa valitse Suojattu syöttötila -aliosio.

Näyttöön tulevat tietojen suojatun syötön asetukset.

4. Valitse tarvittaessa Näyttönäppäimistö-osiossa Avaa näyttönäppäimistö painamalla CTRL+ALT+SHIFT+P -valintaruutu.
  5. Jos haluat, että näyttönäppäimistön pikakäynnistyskuvake näytetään tekstikentissä kaikilla verkkosivustoilla, valitse Näytä pikakäynnistyskuvake syötekentissä -valintaruutu.
  6. Jos haluat, että näyttönäppäimistön pikakäynnistyskuvake näkyy vain määrätyillä verkkosivustotyypeillä, toimi seuraavasti:
    1. Napsauta Näyttönäppäimistö-osion Muokkaa luokkia -linkkiä, jolloin Suojatun syöttötilan asetukset -ikkuna avautuu.
    2. Valitse niiden verkkosivustojen luokkien valintaruudut, joiden syötekentissä haluat näyttönäppäimistön pikakäynnistyskuvakkeen näkyvän.

Näyttönäppäimistön pikakäynnistyskuvake tulee näkyviin avattaessa verkkosivustoa, joka kuuluu mihin tahansa valituista luokista.

7. Jos haluat kytkeä näyttönäppäimistön pikakäynnistyskuvakkeen näkyviin tai pois näkyvistä määrätyllä verkkosivustolla:
    1. Napsauta Näyttönäppäimistö-osion Muokkaa luokkia -linkkiä, jolloin Suojatun syöttötilan asetukset -ikkuna avautuu.
    2. Napsauttamalla Hallitse poissulkemista -linkkiä voit avata Näyttönäppäimistön poissulkemiset -ikkunan.
    3. Napsauta Lisää-painiketta ikkunan alaosassa.
    4. Näyttöön avautuu ikkuna näyttönäppäimistön poikkeuksen lisäämistä varten.
    5. Syötä verkkosivuston verkko-osoite Verkko-osoitteen peite -kenttään.
    6. Määritä Laajuus-osiossa, mihin haluat sijoittaa Näyttönäppäimistön pikakäynnistyskuvakkeen (voit myös piilottaa sen): määritetyllä sivulla tai verkkosivuston kaikilla sivuilla.
    7. Määritä Näyttönäppäimistön kuvake -osiossa näytetäänkö Näyttönäppäimistön pikakäynnistyskuvake.
    8. Napsauta Lisää-painiketta.

Määritetty verkkosivusto tulee näkyviin luetteloon Näyttönäppäimistön poissulkemiset -ikkunassa.

Kun avaat määritetyn verkkosivuston, näyttönäppäimistön pikakäynnistyskuvake tulee määritettyjen asetusten mukaisesti näkyviin sivuston syötekenttiin.