Tietokantojen ja sovellusmoduulien päivityksen käynnistäminen

13. elokuuta 2019

ID 93958

Voit käynnistää tietokantojen ja sovellusmoduulien päivityksen

napsauttamalla Päivitys-kohdetta tehtäväpalkin ilmoitusalueella olevan sovelluskuvakkeen pikavalikossa.

Voit käynnistää tietokantojen ja sovellusmoduulien päivityksen sovelluksen pääikkunasta seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna ja napsauta Tietokannan päivitys-painiketta.

Tietokannan päivitys-ikkuna avautuu.

2. Napsauta Tietokannan päivitys-ikkunassa olevaa Suorita päivitys -painiketta.