Äänivirran suojausasetusten määrittäminen

13. elokuuta 2019

ID 94351

Äänivirran suojausasetusten määritykset:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Lisää työkaluja -linkkiä.

Työkalut-ikkuna avautuu.

3. Siirry Hallitse sovelluksia -osioon.
  4. Napsauta Sovellusten hallinta -linkkiä avataksesi Sovellusten hallinta -ikkunan.
  5. Napsauta Hallitse sovelluksia -linkkiä, jolloin Hallitse sovelluksia -ikkuna avautuu.
  6. Valitse luettelosta sovellus, jolle haluat myöntää äänentallennuslaitteiden käyttöoikeuden. Avaa Sovellussäännöt-ikkuna kaksoisnapsauttamalla sovellusta.
  7. Siirry Sovellussäännöt-ikkunassa Oikeudet-välilehdelle.
  8. Valitse oikeusluokkien luettelosta Käyttöjärjestelmän muokkausEpäilyttäviä muutoksia käyttöjärjestelmässä Äänentallennuslaitteiden käyttöoikeus.
  9. Napsauta Toiminto-sarakkeen kuvaketta ja valitse jokin valikon kohteista:
    • Jos haluat sallia sovelluksen vastaanottaa äänivirran, valitse Salli.
    • Jos haluat estää sovelluksen pääsyn äänivirtaan, valitse Estä.
  10. Jos haluat saada ilmoituksia sovellusten esiintymistä, joille pääsy äänivirtaan on sallittu tai estetty, napsauta Toiminto-sarakkeessa kuvaketta ja valitse Kirjaa tapahtumat lokiin.
  11. Napsauta Tallenna-painiketta.