Kaspersky Small Office Security 7

Laitteisto- ja ohjelmistovaatimukset

29. elokuuta 2019

ID 43520

Yleiset vaatimukset:

• 1500 Mt vapaata tilaa kiintolevyllä
  • Suoritin, joka tukee SSE2-käskykantaa
  • Internet-yhteys (sovelluksen asentamista ja aktivointia, Kaspersky Security Networkin käyttämistä sekä tietokantojen ja sovellusmoduulien päivittämistä varten)
  • Microsoft Windows® Installer 4.5 tai uudempi
  • Microsoft .NET Framework 4 tai uudempi
  • Verkkokameran käytön suojaus tukee vain yhteensopivia verkkokameramalleja

Suosittelemme Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsolin käyttöön Microsoft Internet Explorer 9.0:aa tai uudempaa versiota.

Kun henkilökohtainen tietokone otetaan käyttöön

Suoritin- ja RAM-vaatimukset

Käyttöjärjestelmä

Suoritin

RAM

Microsoft Windows 10 Home (versiot: 1507, 1511, 1607, 1703, 1709, 1803, 1809, 1903, 1909, 2004)

1 GHz tai enemmän

1 Gt (32-bittisille järjestelmille) tai 2 Gt (for 64-bittisille järjestelmille)

Microsoft Windows 10 Enterprise (versiot: 1507, 1511, 1607, 1703, 1709, 1803, 1809, 1903, 1909, 2004)

Microsoft Windows 10 Pro (versiot: 1507, 1511, 1607, 1703, 1709, 1803, 1809, 1903, 1909, 2004)

Microsoft Windows 8.1 (Service Pack 0 tai uudempi, Windows 8.1 Update)

1 GHz tai enemmän

1 Gt (32-bittisille järjestelmille) tai 2 Gt (for 64-bittisille järjestelmille)

Microsoft Windows 8.1 Pro (Service Pack 0 tai uudempi, Windows 8.1 Update)

Microsoft Windows 8.1 Enterprise (Service Pack 0 tai uudempi, Windows 8.1 Update)

Microsoft Windows 8 (Service Pack 0 tai uudempi)

1 GHz tai enemmän

1 Gt (32-bittisille järjestelmille) tai 2 Gt (for 64-bittisille järjestelmille)

Microsoft Windows 8 Pro (Service Pack 0 tai uudempi)

Microsoft Windows 8 Enterprise (Service Pack 0 tai uudempi)

Microsoft Windows 7 Starter (Service Pack 0 tai uudempi)

1 GHz tai enemmän

1 Gt (32-bittisille järjestelmille) tai 2 Gt (for 64-bittisille järjestelmille)

Microsoft Windows 7 Home Basic (Service Pack 0 tai uudempi)

Microsoft Windows 7 Home Premium (Service Pack 0 tai uudempi)

Microsoft Windows 7 Professional (Service Pack 0 tai uudempi)

Microsoft Windows 7 Ultimate (Service Pack 0 tai uudempi)

Jotta Verkon virustorjunta, Bannerien esto ja Rahasuojaus toimivat, perussuodatuskonepalvelun on oltava käytössä käyttöjärjestelmässä.

Seuraavat selaimet tukevat Kaspersky Protection -laajennuksen asentamista:

• Chromium-pohjainen Microsoft Edge 77.0.235.25;
  • Mozilla Firefox -versiot 52.x – 65.x;
  • Mozilla Firefox ESR 52.x, 60.x;
  • Google Chrome -versiot 48.x – 72.x.

Seuraavat selaimet tukevat näyttönäppäimistöä ja salattujen yhteyksien tarkistamista.

• Chromium-pohjainen Microsoft Edge 77.0.235.25;
  • Mozilla Firefox -versiot 52.x – 65.x;
  • Mozilla Firefox ESR 52.x – 60.5;
  • Google Chrome 48.x – 68.x.

Seuraavat selaimet tukevat Suojattu selain -tilaa:

• Microsoft Internet Explorer 8.0, 9.0, 10.0, 11.0;
  • Chromium-pohjainen Microsoft Edge 77.0.235.25;
  • Mozilla Firefox -versiot 52.x – 65.x;
  • Mozilla Firefox ESR 52.x – 60.x;
  • Google Chrome 48.x – 72.x;
  • Yandex Browser 18.3.1 – 19.0.3 (rajoituksin).

Tuki voi sisältyä myös selainten uudempiin versioihin, jos ne tukevat vastaavaa tekniikkaa.

Kaspersky Small Office Security tukee Google Chromea ja Mozilla Firefoxia 32-bittisissä ja 64-bittisissä käyttöjärjestelmissä.

Tablettien vaatimukset:

• Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10
  • Vähintään 1,66 GHz:n Intel® Celeron® -suoritin
  • 1 000 Mt vapaata RAM-muistia

Vaatimukset minikannettaville:

• Vähintään 1,60 GHz:n Intel Atom -suoritin
  • 1 024 Mt vapaata RAM-muistia
  • 10,1 tuuman näyttö tarkkuudella 1024×600
  • Intel GMA 950 -näytönohjain tai uudempi

Kaspersky Password Managerin vaatimukset ovat saatavilla tämän sovelluksen ohjetiedostoista.

Kun tiedostopalvelin otetaan käyttöön

Kaspersky Small Office Securityä ei voida asentaa Server Core -tilaa käyttävälle tiedostopalvelimelle.

Suoritin- ja RAM-vaatimukset

Käyttöjärjestelmä

Suoritin

RAM

Microsoft Windows Server 2019 Essentials / Standard RTM

64-bittinen (x64) suoritin, jonka kellotaajuus on vähintään 1,4 GHz

2 Gt

Microsoft Windows Server 2016 Essentials / Standard RTM

64-bittinen (x64) suoritin, jonka kellotaajuus on vähintään 1,4 GHz

2 Gt

Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation / Essentials / Standard

64-bittinen (x64) suoritin, jonka kellotaajuus on vähintään 1,4 GHz

4 Gt

Microsoft Windows Server 2012 Foundation / Essentials / Standard

64-bittinen (x64) suoritin, jonka kellotaajuus on vähintään 1,4 GHz

4 Gt

Microsoft Windows Small Business Server 2011 Essentials / Standard Service Pack 1 tai uudempi

64-bittinen (x64) suoritin, jonka kellotaajuus on vähintään 2 GHz

8 Gt

Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation / Standard / Enterprise Service Pack 1 tai uudempi:

64-bittinen (x64) suoritin, jonka kellotaajuus on vähintään 1,4 GHz, tai kaksiytiminen suoritin, jonka kellotaajuus on vähintään 1,4 GHz

512 Mt