Kaspersky Small Office Security 7

Turvasäilön tiedostojen käyttäminen

29. elokuuta 2019

ID 84612

Turvasäilön tietojen käyttäminen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Tietojen salaus -painiketta.
  3. Napsauta Avaa-painiketta haluamasi turvasäilön kohdalla.
  4. Syötä salasana ja napsauta Avaa turvasäilö Resurssienhallinnassa -painiketta.

Turvasäilöön tallennetut tiedostot näkyvät Resurssienhallinta-ikkunassa. Voit tehdä muutoksia tiedostoihin ja lukita turvasäilön uudelleen.

Jos haluat avata turvasäilön, joka on luotu sovelluksen aiemmassa versiossa, vanhassa muodossa oleva tietosäilö täytyy muuntaa uuteen muotoon. Sovellus kehottaa suorittamaan muuntamisen, kun turvasäilöä yritetään avata Kaspersky Small Office Securityllä.

Jos turvasäilö sisältää paljon tietoja, sen muuntamisessa uuteen muotoon voi kestää kauan aikaa.

Ellet ole asentanut Kaspersky Small Office Securityn viimeisintä päivitystä ennen sovelluksen päivitystä uuteen versioon, et enää välttämättä voi käyttää turvasäilöjä, jotka olet luonut sovelluksen aiemmassa versiossa.