Kaspersky Total Security 20

Rahasuojauksen asetusten muuttaminen

16. syyskuuta 2019

ID 82230

Määritä Rahasuojauksen asetukset seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Valitse ikkunan vasemmassa reunassa oleva Suojaus-osio.
  4. Valitse Rahasuojaus-osio Suojaus-aliosion oikeasta reunasta.

Näyttöön tulevat Rahasuojaus-komponentin asetukset.

5. Ota käyttöön Rahasuojaus ikkunan yläosassa olevalla valitsimella.
  6. Valitse Käytettäessä pankki- tai maksujärjestelmiä ensimmäistä kertaa -osiossa toimenpide, jonka sovelluksen tulee suorittaa, kun avaat pankki- tai maksujärjestelmän verkkosivuston selaimessasi ensi kertaa:
    • Valitse Käynnistä suojattu selain, jos haluat sovelluksen avaavan verkkosivuston suojatussa selaimessa.
    • Valitse Kysy toimenpidettä, jos haluat sovelluksen kysyvän sinulta, haluatko avata verkkosivuston suojatussa selaimessa, kun vierailet verkkosivustolla.
    • Valitse Älä käynnistä suojattua selainta, jos et halua sovelluksen avaavan verkkosivustoa suojatussa selaimessa.
  7. Avaa Lisäasetukset -osiossa Jos haluat jatkaa verkkosivustoille Rahasuojaus-ikkunassa, valitse avattavasta luettelosta ja valitse selain, jota sovellus käyttää suojatussa selaintilassa, kun vierailet pankki- tai maksujärjestelmän verkkosivustolla Rahasuojausikkunasta.

Voit valita yhden tietokoneeseesi asennetuista selaimista tai käyttää käyttöjärjestelmän oletusselainta.

8. Jos haluat ottaa käyttöön ilmoitukset käyttöjärjestelmässä havaituista heikkouksista ennen suojatun selaimen käynnistämistä, valitse Ota käyttöön ilmoitukset käyttöjärjestelmän heikkouksista -valintaruutu.