Kaspersky Total Security 20

Tietojen palautus varmuuskopiosta

16. syyskuuta 2019

ID 84525

Voit palauttaa tiedot varmuuskopiosta seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Varmuuskopiointi ja tietojen palautus -painiketta.
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Napsauta haluamasi varmuuskopiointitehtävää vastapäätä olevaa Palauta tiedostot -painiketta.
    • Avaa ikkuna napsauttamalla Hallitse taltioita -painiketta ja napsauta haluamaasi varmuuskopiotaltiota vastapäätä olevaa Palauta tiedostot -painiketta.
  4. Jos varmuuskopion luomisen yhteydessä määritettiin salasana, syötä kyseinen salasana Syötä salasana tallennustilan käyttämiseksi -ikkunassa.
  5. Valitse Varmuuskopion päivämäärä/aika -avattavasta luettelosta varmuuskopion luomisen päiväys ja aika.
  6. Tee jokin seuraavista:
    • Jos haluat palauttaa kaikki tiedot, valitse Kaikki tiedot -valintaruutu ikkunan vasemmassa laidassa.
    • Jos haluat palauttaa vain jotkin kansiot, valitse kansioiden vieressä olevat valintaruudut ikkunan vasemmassa laidassa.
    • Jos haluat palauttaa vain jotkin tiedostot, valitse Nimi-sarakkeessa tiedostojen vieressä olevat valintaruudut ikkunan oikeassa laidassa.
  7. Jos haluat palauttaa vain tietyntyyppisiä tiedostoja, valitse haluamasi tyypit Tiedostotyyppi-avattavasta luettelosta.
  8. Napsauta Palauta valitut tiedostot -painiketta.

Tiedostojen palauttaminen varmuuskopioista -ikkuna avautuu.

9. Valitse yksi seuraavista kahdesta vaihtoehdosta:
    • Alkuperäinen kansio. Jos tämä vaihtoehto on valittu, sovellus palauttaa tiedot niiden alkuperäiseen kansioon.
    • Määritetty kansio. Jos tämä vaihtoehto on valittu, sovellus palauttaa tiedot määritettyyn kansioon. Valitse kansio, jonne haluat palauttaa tiedot napsauttamalla Selaa-painiketta.
  10. Valitse Jos havaitaan samannimisiä tiedostoja, -avattavasta luettelosta sovelluksen suorittama toiminto, kun palautettavan tiedostonimi vastaa kohdekansiossa jo olevaa tiedoston nimeä.
  11. Napsauta Palauta-painiketta.

Palautettavaksi valitut tiedostot palautetaan varmuuskopiosta ja tallennetaan määritettyyn kansioon.

Katso myös:

Varmuuskopiointitehtävän käynnistäminen

Tietojen palauttaminen varmuuskopiosta käyttäen Kaspersky Restore Utilityä