Mitä uutta

1. huhtikuuta 2021

ID 119653

Kaspersky on luonut sovelluksesta erityisversion Yhdysvaltain Kalifornian osavaltion asukkaille. Jos olet Yhdysvaltain Kalifornian osavaltion asukas, sinun tulee ladata ja asentaa tämä sovellusversio.

Seuraavat uudet ominaisuudet ja parannukset on lisätty Kaspersky Total Securityyn:

• Parannettu Verkon virustorjuntakomponenttia:
    • Parannettu ilmoituksia, jotka varoittavat yrityksistä vierailla verkkourkintasivustoilla tai mahdollisesti verkkohuijausta harjoittavilla sivustoilla.
    • Kun HTTPS-liikenteen tarkistus on pois päältä, Kaspersky Protection -laajennus suorittaa suojauksen.
  • Parannettu vuorovaikutusta käyttäjän ja teknisen tuen välillä. Sovellus sisältää nyt linkin teknisen tuen keskusteluun (ei saatavana joissakin sovellusversioissa).
  • Parannettu ilmoitusta jo käytössä olevan aktivointikoodin syöttämisestä.
  • Korjattu haavoittuvuusongelma, joka tuli esiin Mozilla Firefox -selaintiedostoja luotaessa.
  • Päivitetty asennuskuvake vastaamaan brändin uutta tyyliä.
  • Parannettu käyttöoikeuden vanhenemisen ikkunaa.
  • Nyt sovelluksesta on mahdollista siirtyä suoraan My Kasperskyyn.
  • Nyt on mahfollista piilottaa siirrettävän aseman tarkistusikkuna.
  • Lisätty tuki Microsoft Windows 10 21H1 -versiolle.
  • Korjattu haavoittuvuusongelma koskien satunnaisen tiedoston poistoa, kun sovelluksen toimintoraportti tallennetaan tekniselle tuelle.
  • Korjattu haavoittuvuusongelma koskien satunnaisen tiedoston poistoa, kun palvelutietoja ja sovelluksen toimintoraportteja poistetaan.

Sovelluksen nykyisestä ja aiemmista versioista poistetut toiminnot