Palautteen lähettäminen Rahasuojauksesta

1. huhtikuuta 2021

ID 126790

Voit lähettää Kasperskyyn palautetta Rahasuojaus-komponentin toiminnasta tai raportoida komponentissa olevan ongelman.

Palautteen lähettäminen

Ilmoittaminen ongelmasta

Jos sovellus ei voi lähettää palautettasi (esimerkiksi Internet-yhteys ei ole käytettävissä), tämän palaute tallennetaan tietokoneeseesi. Palaute tallennetaan avoimesti 30 päivän ajan.

Voit lähettää palautetta Rahasuojaus-komponentin toiminnasta korkeintaan 10 kertaa päivässä.

Voit myös lähettää palautetta sen jälkeen, kun Rahasuojaus-komponentti ei ole käytössä. Kun komponentti on poistettu käytöstä, voit lähettää palautetta kerran kuukaudessa.