Tietoja suojatusta yhteydestä Wi-Fi-verkkoihin

1. huhtikuuta 2021

ID 127182

Julkisten Wi-Fi-verkkojen suojauksessa voi olla puutteita. Tällainen Wi-Fi-verkko voi esimerkiksi käyttää haavoittuvaa salausprotokollaa tai heikkoa salasanaa. Kun teet Internetissä ostoksia epäturvallisen Wi-Fi-verkon välityksellä, salasanasi ja muut luottamukselliset tietosi lähetetään suojaamattomana tekstinä. Hakkerit voivat kaapata luottamukselliset tietosi, selvittää pankkikorttisi numeron ja päästä käsiksi rahoihisi.

Kun muodostat yhteyttä Wi-Fi-verkkoon, sovellus tarkistaa verkon. Jos Wi-Fi-verkko on suojaamaton, sovellus kehottaa sinua ottamaan käyttöön suojatun yhteyden tähän tarkoitukseen luodun serverin kautta joka sijaitsee valitsemallasi alueella. Verkkosivuston tiedot lähetetään ensiksi tälle serverille. Tämän jälkeen sovellus lähettää tiedot laitteeseesi käyttäen salattua ja suojattua yhteyttä.

Jotta voit käyttää Kaspersky VPN -komponenttia, sinun tulee suorittaa Kaspersky VPN Secure Connection -sovellus. Kaspersky VPN Secure Connection -sovellus asennetaan yhdessä Kaspersky Total Securityn kanssa.

Kaspersky VPN -komponentti tarjoaa seuraavat edut:

• Maksujärjestelmien ja varaussivustojen turvallinen käyttö. Tunkeutujat eivät voi kaapata pankkikorttisi numeroa, kun teet verkkomaksuja, varaat hotellihuoneita, tai vuokraat autoja.
  • Salaisten tietojesi suojaaminen. Kukaan ei voi määrittää tietokoneesi IP-osoitetta tai sijaintiasi.
  • Yksityisyytesi suojaus. Kukaan ei voi kaapata ja lukea yksityistä kirjeenvaihtoasi verkkoyhteisöissä.

Kaspersky VPN:ää voidaan käyttää myös muun tyyppisissä verkkoyhteyksissä, kuten paikallisessa Internet-yhteydessä tai USB-modeemin muodostamassa yhteydessä.

Oletusarvoisesti Kaspersky VPN Secure Connection ei ehdota ottamaan VPN:ää käyttöön, jos HTTPS-protokollaa käytetään yhteyden muodostamiseen verkkosivustolle.

Virtuaalisen sijainnin muuttaminen kun vierailet pankkien, maksujärjestelmien, varausjärjestelmien, verkkoyhteisöjen, keskustelusivustojen ja sähköpostien verkkosivustoilla saattaa johtaa huijauksenestojärjestelmien (järjestelmät, jotka analysoivat verkossa tapahtuvia maksutoimenpiteitä huijausten varalta) laukeamiseen.

Kaspersky VPN:n käyttöä voi olla säädelty paikallisessa lainsäädännössä. Saat käyttää Kaspersky VPN:ää vain sen käyttötarkoituksen mukaisesti ja loukkaamatta paikallista lainsäädäntöä.