Kuinka suorittaa Kaspersky VPN Secure Connection

1. huhtikuuta 2021

ID 127185

Kaspersky VPN Secure Connection -sovellus asennetaan yhdessä Kaspersky Total Securityn kanssa. Voit käynnistää Kaspersky VPN Secure Connectionin Käynnistä-valikosta (Microsoft Windows 7 -käyttöjärjestelmä tai aiempi versio), aloitusnäytöstä (Microsoft Windows 8 -käyttöjärjestelmä tai uudempi versio), tai Kaspersky Total Securityn ikkunasta.

Käynnistä Kaspersky VPN Secure Connection Kaspersky Total Security -ikkunasta:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Lisää työkaluja -linkkiä.

Työkalut-ikkuna avautuu.

3. Siirry Oma verkko -osioon.
  4. Napsauta Kaspersky VPN -linkkiä, jolloin Kaspersky VPN -ikkuna avautuu.
  5. Napsauta Avaa-painiketta.

Tämä avaa Kaspersky VPN Secure Connection -sovelluksen pääikkunan.

Lisätietoa Kaspersky VPN Secure Connectionin toiminnasta on saatavilla tämän sovelluksen ohjetiedostoissa.