Tietoja ohjelmiston päivityksestä

1. huhtikuuta 2021

ID 127466

Jos et ole päivittänyt tietokoneesi sovelluksia pitkään aikaan, nämä sovellukset voivat sisältää heikkouksia. Tunkeutujat voivat hyödyntää näitä heikkouksia vahingoittaa tietokonettasi tai tietojasi.

Asennettujen sovellusten päivittäminen parantaa tietokoneesi suojausta. Kaspersky Total Securityä käyttämällä voit etsiä asennettujen sovellusten päivityksiä ja ladata ja asentaa uusimmat päivitykset.

Kaspersky Total Security jakaa sovelluspäivitykset kahteen tyyppiin:

• Tärkeä - päivitykset korjaavat asennettujen sovellusten heikkouksia ja parantaa tietokoneesi tietoturvaa.
  • Suositellut – Päivitykset, jotka parantavat asennettujen sovellusten toiminnallisuutta ja/tai tekevät niihin muutoksia.

Kaspersky Total Security etsii päivityksiä säännöllisin väliajoin. Kun Kaspersky Total Security löytää uuden tietokoneeseen asennetun sovelluksen päivityksen, Kaspersky Total Security näyttää ponnahdusilmoituksen ilmoitusalueessa. Tietoja käytettävissä olevien päivitysten saatavuudesta, määrästä ja tyypistä näytetään ilmoituskeskuksessa. Voit tarkastella, ladata, ja asentaa käytettävissä olevia päivityksiä ilmoituskeskuksen kautta.

Voit myös käynnistää sovellusten päivitysten haun manuaalisesti.

Oletuksena Kaspersky Total Security lataa ja asentaa automaattisesti kaikkien tunnettujen sovellusten päivitykset, jos ne eivät vaadi sinulta uusien käyttöoikeussopimusten hyväksymistä.

Windows 8:ssa ja sitä uudemmissa versioissa, Kaspersky Total Security keskeyttää sovellusten päivitysten automaattisen latauksen kun Internet-yhteydestä laskutetaan käytön mukaan. Päivitysten lataaminen jatkuu vasta, kun rajoittamaton yhteys palautuu. Jos olet aloittanut päivityksen manuaalisesti, sovellus lataa päivityksen riippumatta siitä, käytätkö rajoitettua yhteyttä.

Saatat tarvita järjestelmänvalvojan oikeuksia tietokoneeseen päivittääksesi tiettyjä sovelluksia.

Kaspersky Total Security sijoittaa sovellukset, joita et halua päivittää tai joille et halua asentaa yksittäisiä päivityksiä, osaksi poissulkemisten luetteloa. Voit tarkastella ja muokata poissulkemisten luetteloa.

Ennen kuin käynnistät ensimmäistä sovelluspäivitysten hakua, Kaspersky Total Security voi vaatia tietokantojen ja sovellusmoduulien päivittämistä.