Päivityksen tai sovelluksen poistaminen poissuljettujen luettelosta

1. huhtikuuta 2021

ID 127469

Kun tarkastelet luetteloa sovellusten päivityksistä, voit ohittaa yksittäisten päivitysten ilmoitukset tai ohittaa kaikkien päivitysten ilmoitukset tietyille sovelluksille. Kaspersky Total Security lisää nämä päivitykset ja sovellukset poissulkemisten luetteloon.

Jos haluat poistaa päivityksen tai sovelluksen poissulkemisten luettelosta:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Valitse Suojaus-kohdasta Ohjelmiston päivitys -komponentti.

Näyttöön avautuu Ohjelmiston päivityksen asetukset -ikkuna.

4. Napsauta Poissulkemiset-linkkiä, jolloin Poissulkemiset-ikkuna avautuu.

Poissulkemiset-luettelo sisältää sovellukset ja päivitykset joiden suhteen olet päättänyt, etteivät päivitykset ole tarpeen kuten myös yksittäisten sovellusten päivitykset, joita et ole asentanut.

5. Valitse päivitys tai sovellus luettelosta ja napsauta Poista luettelosta -painiketta.

Seuraavan päivitysten haun aikana, Kaspersky Total Security ilmoittaa sinulle niiden sovellusten päivitysten saatavuudesta, jotka olet poistanut poissulkemisten luettelosta.