Havaittujen objektien luettelon tarkastelu

1. huhtikuuta 2021

ID 129531

Voit tarkastella luetteloa, joka syntyy objektien analyysin tuloksiin perustuen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Lisätiedot-painiketta ikkunan alaosassa.

Tämä avaa Ilmoituskeskus-ikkunan.

3. Napsauta Suositukset-osiossa Näytä-painiketta rivillä, joka sisältää havaittujen objektien tiedot.

Tämä avaa ikkunan, joka sisältää havaittujen sovellusten ja selainlaajennuksien luettelon. Oletetut syyt niiden mahdolliseen poistamiseen tai korjaamiseen esitetään luettelossa kunkin sovelluksen osalta.

• Jos haluat poistaa sovelluksen tai selainlaajennuksen tietokoneeltasi, napsauta Poista-painiketta rivillä, joka sisältää sovelluksen tai selainlaajennuksen kuvauksen. Kaspersky Total Security aloittaa poistamisprosessin.
    • Jos haluat, että sovellus tai selainlaajennus pysyy tietokoneessa ja ettei sitä enää sisällytetä havaittujen objektien analyysin tuloksiin, napsauta Ohita-painiketta rivillä, joka sisältää objektin kuvauksen. Objekti lisätään Poissulkemiset-luetteloon ja Kaspersky Total Security pysäyttää sen näyttämisen havaittujen objektien luettelossa.