Sovellusta koskevien tietojen muut lähteet

1. huhtikuuta 2021

ID 131689

Kaspersky Total Security -verkkosivu tietokannassa

Tietokanta on teknisen tuen verkkosivuston osio.

Kaspersky Total Security -sivulta tietokannassa voit lukea hyödyllistä tietoa sisältäviä artikkeleita, suosituksia ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen sovelluksen ostamiseen, asennukseen ja käyttöön.

Tietokannan artikkeleissa voi olla vastauksia kysymyksiin, jotka liittyvät sekä Kaspersky Total Securityyn että muihin Kaspersky-sovelluksiin. Tietokannan artikkeleissa voi olla myös teknisen tuen uutisia.

Keskusteleminen Kaspersky-sovelluksista yhteisössä

Jos kysymykseesi ei tarvita vastausta välittömästi, voit keskustella siitä Kasperskyn asiantuntijoiden sekä muiden käyttäjien kanssa yhteisössämme.

Yhteisössä voit tarkastella nykyisiä aiheita, jättää kommenttisi tai luoda uusia aiheita.