Suositeltavat asetukset

1. huhtikuuta 2021

ID 139728

Tässä vaiheessa voit tarkastella ja muuttaa Kaspersky Total Securityn asetuksia, joiden käyttöönottoa Kasperskyn asiantuntijat suosittelevat ennen sovelluksen käytön aloittamista.

Suositellun asetuksen muuttaminen:

1. Valitse asetukset, jotka haluat ottaa käyttöön tai pois käytöstä:
    • Jos lataat ja asennat sovelluksia usein Internetistä, pidä Ota käyttöön ilmoitusten esto asentamalla vain haluttu ohjelmisto ja estämällä lisäasennukset -ruutu valittuna. Tämä auttaa estämään ylimääräisten sovellusten asennuksia.
    • Jätä Poista haitalliset työkalut, automaattivalitsimet ja epäilyttävät paketoijat -valintaruutu valituksi, jos haluat sovelluksen poistavan nämä objektit.
    • Jos asennat usein uusia sovelluksia, jätä Havaitse muita ohjelmistoja, joita rikolliset voivat käyttää tietokoneesi tai henkilökohtaisten tietojesi vahingoittamiseen -valintaruutu valituksi. Tämä auttaa sinua havaitsemaan sovellukset, joita voidaan käyttää tietokoneesi tai tietojesi vahingoittamiseen.
    • Jos haluat lisätietoja sovelluksen uusista ja tärkeimmistä ominaisuuksista, pidä Tutustu sovelluksen ominaisuuksiin -ruutu valittuna.

Jos et halua ottaa käyttöön Kasperskyn suositeltuja asetuksia, tyhjennä niitä vastaavat ruudut.

2. Napsauta Käytä-painiketta.