Aktivointikoodien palauttaminen

1. huhtikuuta 2021

ID 140542

Jos olet kadottanut sinulle aiemmin toimitetun aktivointikoodin, voit palauttaa sen seuraavilla tavoilla:

• Jos sinulla on My Kaspersky -tili, löydät aktivointikoodisi Käyttöoikeudet-osiosta My Kaspersky -verkkosivustosta.
  • Jos sinulla ei ole My Kaspersky -tiliä, mutta sovellus on asennettu ja aktivoitu yhdellä laitteistasi, luo My Kaspersky -tili kyseisellä laitteella ja käytä sitä muodostaaksesi yhteyden My Kasperskyyn. Sovellus lähettää tiedot lisenssistäsi tilille. Aktivointikoodi näytetään My Kaspersky -verkkosivuston Käyttöoikeudet-osiossa.
  • Jos sinulla ei ole My Kaspersky -tiliä, eikä sovellusta ole aktivoitu millään laitteellasi, ota yhteys tekniseen tukeen.

Voit lukea lisää aiheesta kuinka aktivointikoodit palautetaan käyttämällä My Kasperskya.