Sovelluksen asentaminen muiden Kaspersky-sovellusten päälle

1. huhtikuuta 2021

ID 144591

Uuden Kaspersky Total Security -sovellusversion asentaminen vanhan Kaspersky Internet Security -sovellusversion päälle

Jos asennat Kaspersky Total Securityn uuden version tietokoneelle, johon on asennettu jokin Kaspersky Internet Securityn aiemmista versioista nykyisellä käyttöoikeudella, ohjattu aktivointitoiminto pyytää sinua valitsemaan yhden seuraavista vaihtoehdoista jatkotoimenpiteitä varten:

• Jatka Kaspersky Internet Securityn käyttöä nykyisellä käyttöoikeudella. Tässä tapauksessa ohjattu siirtotoiminto käynnistyy. Kun ohjattu siirtotoiminto on suoritettu, Kaspersky Internet Securityn uusi versio asennetaan tietokoneellesi. Voit käyttää Kaspersky Internet Securityä, kunnes aiemman Kaspersky Internet Security -sovellusversion käyttöoikeus vanhenee.
  • Jatka Kaspersky Total Securityn uuden version asennusta. Tässä tapauksessa sovellus asennetaan ja aktivoidaan tavallisen asennusmenettelyn mukaisesti.

Kaspersky Total Securityn asentaminen Kaspersky Security Cloudin päälle

Jos asennat Kaspersky Total Securityn Kaspersky Security Cloudin päälle, et voi käyttää Kaspersky Total Securityä Kaspersky Security Cloudin käyttöoikeudella. Voit käyttää Kaspersky Security Cloudia sen käyttöoikeudella toisella laitteella.

Kaspersky Security Cloudin sovellusasetuksia ei tallenneta, eikä niitä voi käyttää Kaspersky Total Securityssä.