Vaihtaminen Kaspersky Free -versioon, kun Kaspersky Total Security -käyttöoikeus on vanhentunut

1. huhtikuuta 2021

ID 155354

Kun Kaspersky Total Securityn käyttöoikeus vanhenee, voit ostaa uuden käyttöoikeuden ja jatkaa kaikkien sovelluksen ominaisuuksien käyttämistä. Sovellus voi myös kysyä sinulta haluatko vaihtaa Kaspersky Freehen säilyttääksesi tietokoneesi oleellisimmat suojakeinot.

Jos et käyttänyt tietosäilöjä tai varmuuskopioita kun käyttöoikeutesi oli aktiivinen, vaihtaminen Kaspersky Freehen tehdään automaattisesti. Vaihtamisen jälkeen sovellus ilmoittaa siitä sinulle ja kysyy haluatko uusia käyttöoikeuden vai jatkaa suojaamisen ilmaisversion käyttämistä.

Jos olet käyttänyt tietosäilöjä ja/tai varmuuskopioita käyttöoikeutesi ollessa aktiivinen, sovellus ilmoittaa niitä koskevasta rajoitetusta käytöstä käyttöoikeuden vanhentumisen vuoksi.

Uusi käyttöoikeus tai vaihda Kaspersky Free -versioon jollakin seuraavista tavoista:

• Jos haluat uusia käyttöoikeuden ja jatkaa Kaspersky Total Securityn kaikkien toimintojen käyttöä, napsauta Uusi käyttöoikeus -painiketta.

Tämän painikkeen napsauttaminen ohjaa sinut kauppaan.

• Jos et halua uusia käyttöoikeutta, napsauta Ei nyt -painiketta.

Jos napsautat tätä painiketta, sovellus tarkistaa onko muita käyttöoikeuksia saatavilla. Jos sovellus ei havaitse muita käyttöoikeuksia, sinua saatetaan kehottaa vaihtamaan Kaspersky Freehen.

Aloita siirtymispäivitys Kaspersky Free -versioon

Tässä vaiheessa ohjattu siirtyminen tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa Kaspersky Free -versioon ja säilyttää tietokoneesi keskeinen suojaus.

Vaihda Kaspersky Free -versioon napsauttamalla Vaihda Kaspersky Free -versioon -painiketta.

Vahvista siirtymispäivitys Kaspersky Free -versioon

Tässä vaiheessa ohjattu siirtyminen pyytää vahvistamaan tai hylkäämään vaihtamisen Kaspersky Free -versioon.

Jos olet käyttänyt tietosäilöjä ja/tai varmuuskopioita käyttöoikeutesi ollessa aktiivinen, sovellus ilmoittaa niitä koskevasta rajoitetusta käytöstä Kaspersky Freehen vaihtamisen jälkeen. Säilytä pääsy tietosäilöihisi tallennettuihin tiedostoihin siirtämällä ne toiseen paikkaan ennen vaihtamista Kaspersky Freehen. Voit palauttaa tiedot varmuuskopioista käyttämällä Kaspersky Restore Utilitya.

Tee jokin seuraavista:

• Vahvista vaihtaminen napsauttamalla Vaihda-painiketta.

Ohjattu siirtyminen siirtyy seuraavaan vaiheeseen.

• Peruuta vaihtaminen napsauttamalla Peruuta-painiketta.

Ohjattu siirtotoiminto suljetaan.

Tarkista yhteensopimattomien ohjelmistojen varalta

Tässä vaiheessa ohjattu siirtotoiminto tarkistaa, onko tietokoneellesi asennettu sovelluksia, jotka eivät ole yhteensopivia Kaspersky Freen kanssa. Jos sellaisia sovelluksia ei löydetä, ohjattu siirtyminen siirtyy automaattisesti seuraavaan vaiheeseen. Jos suljet ohjatun siirtymisen ikkunan tässä vaiheessa, yhteensopimattomien ohjelmistojen tarkistaminen jatkuu taustalla.

Jos yhteensopimattomia sovelluksia löydetään, ohjattu siirtyminen näyttää ne luettelossa ja kehottaa poistamaan ne.

Kun olet poistanut yhteensopimattomat sovellukset, ohjattu siirtyminen siirtyy seuraavaan vaiheeseen.

Suorita loppuun siirtymispäivitys Kaspersky Free -versioon

Tässä vaiheessa ohjattu siirtyminen ilmoittaa sinulle, että Kaspersky Free -versioon siirtyminen on valmis.

Käynnistä Kaspersky Free napsauttamalla Suorita-painiketta.