Tietoja sovelluksen käytöstä Euroopan unionin, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Brasilian alueella sekä Kalifornian asukkaiden toimesta

1. huhtikuuta 2021

ID 160950

Sovelluksen versiot, joita Kaspersky ja kumppanimme jakelevat Euroopan unionin, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Brasilian alueilla, sekä Kalifornian asukkaiden käyttöön tarkoitetut versiot vastaavat kyseisten alueiden henkilökohtaisten tietojen keräystä ja käsittelyä koskevien sääntöjen vaatimuksia.

Sinun on hyväksyttävä käyttäjän käyttöoikeussopimus ja yksityisyyskäytännön ehdot sovelluksen asentamiseksi.

Ohjattu asennus- ja poistotoiminto kehottaa sinua hyväksymään seuraavat henkilötietojesi käsittelemiseen liittyvät sopimukset:

• Kaspersky Security Network (KSN) -tiedonkeruulauseke. Tämän lausekkeen avulla Kasperskyn asiantuntijat saavat nopeasti tietoja tietokoneellasi havaituista uhkista, suoritettavista sovelluksista ja ladattavista allekirjoitetuista sovelluksista sekä käyttöjärjestelmän tietoja, jotta suojaustasi voidaan parantaa.
  • Tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin koskeva lausunto. Tämän lausunnon avulla voimme luoda sinulle arvokkaampia tarjouksia.
  • Tietojen käsittelyä roskapostin eston käytön aikana koskeva lausunto. Tämä lausunto antaa Kasperskyn asiantuntijoiden vastaanottaa tietoja, joilla roskapostia estävän komponentin toimintaa voidaan parantaa.

Voit hyväksyä tai hylätä Kaspersky Security Networkin tiedonkeruulausekkeen ja Tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin koskevan lausunnon milloin tahansa kohdasta Asetukset → Suojaus → Kaspersky Security Network.