Tietoja Antimalware Scan Interface -käyttöliittymän hyödyntämisestä suojauksessa

1. huhtikuuta 2021

ID 185854

Antimalware Scan Interface (AMSI) -käyttöliittymän ansiosta AMSI-käyttöliittymää tukevan kolmannen osapuolen sovellus voi lähettää objekteja (esimerkiksi PowerShell-komentosarjoja) Kaspersky Total Securityyn lisätarkistusta varten ja vastaanottaa objektien tarkistuksen tulokset. Tällaisia kolmansien osapuolten sovelluksia voivat olla esimerkiksi Microsoft Office -sovellukset. Lisätietoja AMSI-käyttöliittymästä on Microsoftin ohjeissa.

Antimalware Scan Interface -käyttöliittymä mahdollistaa yksinomaan uhkan havaitsemisen ja havaittua uhkaa koskevan ilmoituksen toimittamisen kolmannen osapuolen sovellukselle. Ilmoituksen saatuaan kolmannen osapuolen sovellus estää haitalliset toimet (se esimerkiksi sammutetaan).

Kaspersky Total Security saattaa hylätä kolmannen osapuolen lähettämän pyynnön, jos kyseinen sovellus esimerkiksi ylittää tietyn ajanjakson pyyntöjen enimmäismäärän. Tällöin Kaspersky Total Security näyttää hylättyä pyyntöä koskevan ilmoituksen. Jos saat tällaisen ilmoituksen, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Antimalware Scan Interface -käyttöliittymän avulla tapahtuva suojaus on käytettävissä Windows 10 Home-, Pro-, Education- ja Enterprise-käyttöjärjestelmissä.