Yhteensopimattomien sovellusten poistaminen

1. huhtikuuta 2021

ID 189681

Poista yhteensopimattomat sovellukset seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Lisätiedot-painiketta ikkunan alaosassa.

Tämä avaa Ilmoituskeskus-ikkunan.

3. Napsauta Suositukset-osiossa Näytä-painiketta rivillä, joka sisältää viestin havaituista yhteensopimattomista sovelluksista.

Tämä avaa Yhteensopimaton ohjelma -ikkunan, jossa on luettelo havaituista yhteensopimattomista sovelluksista, jotka Kaspersky Total Security voi poistaa.

4. Valitse poistettavien yhteensopimattomien sovellusten nimien viereiset valintaruudut ja napsauta Poista. Kaspersky Total Security poistaa näytetyt sovellukset tietokoneeltasi. Kaspersky Total Security poistaa sovellukset käyttämällä niiden poistotyökaluja. Poistotoimenpiteiden aikana sinua voidaan pyytää hyväksymään sovelluksen poistoon liittyvien asetusten poisto tai muutos.
  5. Jos tietokoneellasi on edelleen yhteensopimattomia sovelluksia, joita Kaspersky Total Security ei poista, avautuu ikkunassa luettelo näistä sovelluksista. Voit poistaa yhteensopimattomia sovelluksia manuaalisesti napsauttamalla Poista manuaalisesti. Tämä avaa käyttöjärjestelmän vakioikkunan, jossa on luettelo asennetuista sovelluksista. Poista yhteensopimattomat sovellukset käyttöjärjestelmäsi ohjeiden avulla.
  6. Yhteensopimattomien sovellusten poistamisen jälkeen käynnistä tietokoneesi uudelleen.