Yhteensopimattomien sovellusten poistaminen

1. huhtikuuta 2021

ID 190292

Kaspersky Total Security tarkistaa säännöllisesti, onko tietokoneellasi yhteensopimattomia sovelluksia. Kun tällainen sovellus löytyy, Kaspersky Total Security lisää sen yhteensopimattomien sovellusten luetteloon. Voit selata luetteloa ja päättää, mitä tehdä yhteensopimattomille sovelluksille.

On suositeltavaa poistaa yhteensopimattomat sovellukset tietokoneeltasi. Muuten Kaspersky Total Security ei pysty suojaamaan tietokonettasi täysin.

Seuraavassa on joitain syitä siihen, miksi kolmannen osapuolen sovellus ei välttämättä ole yhteensopiva Kaspersky Total Securityn kanssa:

• Sovellus on ristiriidassa Tiedoston virustorjunnan kanssa.
  • Sovellus on ristiriidassa palomuurin kanssa.
  • Sovellus on ristiriidassa Roskapostin eston kanssa.
  • Sovellus häiritsee verkkoliikenteen suojaamista.
  • Sovellus on ristiriidassa Tietojen salauksen kanssa.
  • Sovellus on ristiriidassa Kaspersky Password Managerin kanssa.